همکاری در فروش چیست؟

سیستم همکاری در فروش

همکاری در فروش یا affiliate-marketing یک سیستم کسب در آمد آنلاین و جدید می باشد که تا چند سال قبل هیچ اثری از آن در دنیای اینترنت و وب نبود. تعریف همکاری فروش شای در ابتدا خیلی آسان و ملموس به نظر برسد ولی در اصل می توان برای همکاری در فروش تعاریف بسیاری کرد. ولی تعریف دقیق همکاری در فروش که اسامی دیگری نظیر بازاریابی واسطه ای یا بازاریابیِ رابطه ای هم دارد. یک فرآیند فروش است که معمولا بر بستر اینترنت انجام میشود شما (بازاریاب) با یاد گرفتن و آموزش درآمدزایی از طریق سیستم همکاری در فروش می‌توانید بدون داشتن محصول و یا خدماتی، پورسانت از فروش محصولات دیگران را دریافت کنید. تعریف ساده تر این است که
شما واسطی بین فروشنده و خریدار هستید و محصولات مغازه‌داران، تامین کنندگان یا تولیدکنندگان دیگر را به فروش می‌رسانید. پس شما در واقع نقش یک بازاریاب را دارید که که وظیفه‌ی جذب و ارتباط با مخاطب و معرفی محصول را به عهده دارد و به ازای فروشی که دارد از صاحب کار پورسانت دریافت می‌کند.
شما باید برای چنین کاری مهارت تولید محتوای جذاب را چه در زمینه ی تولید عکس‌نوشته، پست آلبومی، ویدیوی شخصی و… بلد باشید، نشان بدهید که متخصص آن حوزه هستید، با مخاطب تعامل موثری چه در قالب پست و چه در قالب استوری داشته باشید، کمپین های فروش برگزار کنید و فروش آن مجموعه را بالا ببرید.
تمام این مهارتها و کل این پروسه زیر مجموعه ی بازاریابی محتوا قرار میگیرد.

سیستم همکاری در فروش چگونه کار می کند؟

فرایند بازاریابی در این سیستم سه رکن مهم دارد که عبارتند از:

  1. تولید کنندگان محصول
  2. همکاران فروش و یا تبلیغ کنندگان
  3. مصرف کنندگان

تولید کنندگان محصول یا فروشندگان اصلی:

یک فروشنده می تواند یک شرکت دارای یک کسب و کار کوچک باشد که در حال رشد و بزرگ شدن هست یا یک شرکت بزرگ و به رشد رسیده باشد پس فرقی نمی کند چه نوع شرکتی را برای بازاریابی در فروش انتخاب کنید چیزی که مهم است نحوه بازاریابی و معرفی خود شما از آن محصول است که بتوانید با یک روش درست و کارآمد مشتری را قانع کنید از محصول پیشنهادی شما بخرد.

همکاران فروش یا تبلیغ کننده:

بازاریاب یا تبلیغ کننده یک فرد یا یک شرکت می باشد که به خوبی تحقیق کرده یک محصول و یک شرکت که آن محصول را ارائه می دهد را انتخاب می کند و با ترفندهای بازاریابی شروع به تبلیغات جذاب و رد نشدنی می شوند که با فروش آن محصول در سایت یا حتی به شکل حضوری به درآمد برسند.
یکی از کارهایی که یک بازاریاب حرفه ای انجام می دهد این است که مخاطب هدف خود را انتخاب کند و فقط روی مخاطب هدف خود زمان و انرژی خود را صرف کند، این کار سبب می‌شود که افرادی را جذب کنند که پتانسیل خرید کردن دارند و باعث افزایش فروش برای آنها شوند. که در ا دامه بحث کامل حوزه کاری توضیح می دهیم.

مصرف کنندگان:

مصرف کننده همان مشتری محصول و یا خدمات ارائه شده توسط بازاریاب ها هستند ولی در اصل همین مصرف کنندگان هستند که به این چرخه تولید و بازاریابی و فروش جان می دهند و به یک سیستم تبدیل می کنند پس هیچ وقت نقش مصرف کنندگان را نباید دست کم گرفت و باید به خوبی تمامی روحیات و  ویژگی های مشتری را بسنجید تا بتوانید با صرف کمترین زمان بیشترین فروش را داشته باشید.

نحوه کارکرد سیستم همکاری در فروش

در سیستم همکاری در فروش نجوه پرداخت سود به بازاریاب چگونه است؟

اگر شما به دنبال یک کسب و کار اینترنتی و دور از مسایل تهیه و اماده سازی محصول هستید باید بگوییم راه اندازی همکاری در فروش یک ایده عالی برای شماست. اما در این سیستم اصلا چرا به شما سود می دهند؟ و پراخت این سود به شکلی است؟

پرداخت سود با فروش هر محصول:

وقتی یک محصول از طریق بازاریاب به فروش می رسد درصدی که همان ابتدا فروشنده اصلی با بازاریاب به توافق رسیدند به بازاریاب پرداخت می شود. البته درصد مشخصی و معینی برای درصد همکاری در فروش وجود ندارد و بیشتر به توافق طرفین بر می گردد.

پرداخت در ازای هدایت بازدیدکننده به سایت فروشنده:

در این روش شما مستقیما کالایی را به مشتری نمی فروشید فقط با تبیلغات موثر و جذاب باعث می شوید کاربر ترغیب شود که جزییات آن محصول را در سایت اصلی ببیند. یا حتی در آن سایت ثبت نام کند یا کارهایی که خود فروشنده مد نظرش است را انجام دهد.

دلایلی که باعث می شود سیستم همکاری در فروش جذاب باشد:

  1. کسب درآمد بدون صرف زمان
  2. در گیر نبودن با مشتری
  3. محدود نبودن به مکان
  4. صرفه جویی در هزینه
  5. راحت بودن همکاری در فروش
  6. پاداش براساس عملکرد

برای موفقیت در زمینه ی همکاری فروش باید این مراحل را طی کنید:

۱. انتخاب حوزه کاری

شما در حوزه های زیادی می‌توانید از طریق همکاری فروش کسب درآمد کنید اما یک سری از تاپ ترین حوزهای فروش که در اینستاگرام جز پر طرفدارترین ها هستند را در این لیست برای شما آورده‌ایم. طبیعتاً شما میتوانید در حوزه های دیگری هم فعالیت کنید اما اینها در صدر لیست پرمخاطب ترین هستند مثل حوزه پوشاک، زیبایی، کودک، گل و گیاه، موبایل و تجهیزات دیجیتال وابسته به آن و… که هرکدام از آنها زیرحوزه های زیاد و مهمی دارند. مثلا در حوزه ی پوشاک زنان، زیرحوزه‌هایی مانند لباس مجلسی، مانتو، لباس بارداری و… وجود دارند. پس باید بدانیم که شناخت زیرحوزه های هر حوزه چقدر می‌تواند مهم و حیاتی باشد.
به عنوان مثال در حوزه زیبایی کرمهای جوان سازی، کرمهای صبح و شب، لوازم آرایشی و مراقبتی هرکدام حوزه‌های متفاوت و گسترده ای هستند. وظیفه ی شما این است که حوزه‌هایی را که احساس می‌کنید به آن علاقه مند هستید، حرفی برای گفتن و اطلاعاتی برای ارائه دادن دارید را شناسایی کنید، در مورد آن تحقیق کنید و پیج های رقبای خود را تحلیل کنید. در نهایت بعد از تمام این کارها از طریق نمره دادن به هر کدام از پارامترهای فرمول  PVP یعنی علاقه شخصی، ارزش آن حوزه برای شما و حاشیه سودی که برایتان خواهد داشت، تصمیم بگیرید که در کدام حوزه وارد شوید.
در چه صورت حاشیه سود بالایی خواهید داشت؟ محصول باارزش باشد. اما گاهی تامین کننده حاضر نیست به شما حاشیه سود بالایی بدهد. در ابتدای کار سخت نگیرید. اگر شما پیج فعالی بسازید و خوب کار کنید و با رعایت اصول مخاطبان خوبی جذب کنید دیگر قدرت چانه زنی خواهید داشت و حالا شمایید که میتوانید حاشیه سود تان را تعیین کنید.

۲.انتخاب تامین کننده

بعد از انتخاب حوزه کاری حالا نوبت این است که ببینید آن محصول را باید از کجا تهیه کنیدما دو مدل در همکاری فروش داریم: سنتی و مدرن.
در سنتی شما به طور مستقیم و فیزیکی سراغ تامین کننده ها می روید و به آنها پیشنهاد همکاری می‌دهید. مثلا مغازه سرکوچه یا تامین کننده اصلی در بازار. اما در روش مدرن همه‌ی این پروسه یه صورت آنلاین انجام می‌شود مثل همکاری با سایت دیجی‌کالا. به این صورت که این سایت بعد از ثبت نام و طی مراحل لازم یک کد به شما اختصاص میدهد و آخر لینک محصول موردنظر آن را قرار می‌دهد. هربار که یک خریدار روی آن کلیک کرد و خرید انجام داد، پورسانت شما از آن خرید هم به حساب دیجی کالای شما واریز خواهد شد. به جز دیجی کالا سایتهای دیگری هم در این زمینه فعالیت می‌کنند مثل می مارکت، دایان شاپ، مدیناس و نازدونه.
با یک سرچ ساده در گوگل شرایط همکاری در هرکدام از این سایتها را میتوانید ملاحظه و حتما شرایط ارسال، مرجوعی، مقدار پورسانت و روش تسویه حساب را بررسی کنید.
تنوع محصولات را ببینید و حتی تماس بگیرید و راجع به شرایط صحبت کنید و از صورت امکان نمونه پیج هایی که با آنها همکاری دارند را بگیرید. سخت نگیرید. قرار نیست تا پایان عمرتان صرفا با یک سایت کار کنید. فقط شروع کنید اگر انتخاب خوبی نبود امکان تغییر وجود دارد. اولویت اصلی شما باید یادگیری بازاریابی با اینستاگرام، تولید محتوا، تعامل با فالوور، جذب مشتری و فروش در اینستاگرام به صورت حرفه ای باشد. اولویت و تمرکز شما باید تولید محتوا، جذب مخاطب، تعامل با فالوورها و از همه مهم تر فروش خوب باشد.
اگر بتوانید کمپین فروش حرفه ای برگزار کنید فروش بالایی خواهید داشت، در نتیجه تبلیغات خوبی هم می‌توانید داشته باشید. تمام این ها و آموزشهای بیشتر در دوره ی جامع نوابغ اینستاگرام به طور مفصل توضیح داده شده و شما می تونید به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید.
مهم نیست که شما محصول خودتان را داشته باشید یا نه مهم این است که می تواند کار خودتان را شروع کنید و به یک برند معروف در این حوزه بدل بشوید مثل صدف بیوتی که روزی با صفر فالوور شروع کرد و امروز برندهای معتبر برای کار با او سر و دست می شکنند.

اگر شما به دنبال راه اندازی یک سیستم همکاری در فروش هستید باید بدانید که اینستاگرام یک بستر خیلی عالی و پر مخاطب است که به راحتی می توانید شروع به فروش محصولات دیگران بکنید و از طریق آن کسب درآمد کنید. و ما پیشنهاد می کنیم که دوره تبلیغ موثر در اینستاگرام  و دوره بازاریابی تک صفحه ای را حتما ببنید.


در خواست مشاوره تلفنی رایگان برای ثبت نام در دوره جامع نوابغ اینستاگرام


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *